Leidinggevende keuken

Restaurant Chez l’Hêtre Toekomstige Chefs gezocht

1. "Ontwikkel jouw leiderschapskwaliteiten en ondernemersvaardigheden bij Restaurant ChezLhêtre in Venlo, waar passie voor horeca centraal staat." 2. "Bij ChezLhêtre krijg je als horeca manager/ondernemer stagiair de kans om te leren van experts en een essentiële rol te spelen in het succes van een toprestaurant." 3. "Stap in de wereld van horeca management en ontdek hoe je een restaurant naar nieuwe hoogten kunt brengen met jouw innovatieve ideeën en organisatorische talent."

Naar wie zijn wij op zoek?

1. "Wij verwachten dat je als horeca manager/ondernemer stagiair een ondernemende geest hebt en een natuurlijke leider bent die teamleden kan inspireren en motiveren." 2. "Als stagiair in deze rol ben je analytisch, oplossingsgericht en beschik je over uitstekende organisatorische vaardigheden om het dagelijkse reilen en zeilen van het restaurant soepel te laten verlopen." 3. "Wij rekenen op jouw inzet om strategisch mee te denken, verbeteringen door te voeren en bij te dragen aan het waarborgen van de hoge kwaliteit en gastvrijheid waar Restaurant ChezLhêtre om bekend staat."

Wat biedt het bedrijf?

1. "Bij Restaurant ChezLhêtre bieden we jou een uitdagende en leerzame stageplek waar je de kans krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen in een toprestaurant." 2. "Wij bieden een inspirerende werkomgeving met een hecht team van professionals die je begeleiden en ondersteunen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen." 3. "Als stagiair bij ChezLhêtre krijg je niet alleen een unieke inkijk in de culinaire wereld, maar ook de mogelijkheid om door te groeien binnen ons restaurant en waardevolle connecties op te bouwen voor je toekomstige carrière."

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder