Bistrobar Roos B.V.
Op de dinerkaart vindt je pure gerechten met zorg voor de producten. Buiten onze huiswijnen hebben we ook een mooie wijnkaart samengesteld. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor diner en borrel, en op vrijdag en zaterdag ook open voor lunch. Bij Bistrobar Roos krijg je de mogelijkheid om te groeien, mee te denken over nieuwe kaarten, wijnadvies geven etc. Gastvrijheid staat centraal. We hebben een jong team met allemaal enthousiaste medewerkers. Er wordt hard gewerkt maar er is ook zeker tijd voor ontspanning en gezelligheid voor of na het werk.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
lees verder