Medewerker productietechniek

De Bruijn Perfecte Isolatie (Leerling) Isolatiemonteurs gezocht!

Voor ons bedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe isolatiemonteurs en medewerkers voor in de werkplaats (plaatbewerking). Op beide functies heb je mogelijkheden om door te groeien en zul je begeleiding krijgen van ervaren mensen uit het vak. Op de werkplaats wordt al het plaatwerk gemaakt wat meegaat op montage. Dit kan vanalles zijn; rond leidingwerk, buffertanks, luchtkanalen etc. Dit plaatwerk wordt voornamelijk in aluminium gemaakt, maar kan ook ook RVS of staal zijn. Als isolatiemonteur ga je dagelijks op pad naar verschillende klussen om dit plaatwerk te monteren, maar als eerste wordt natuurlijk alles geïsoleerd (met voornamelijk steenwol of Armaflex). Dit kan zowel in binnen- als buitenland zijn en bij verschillende bekende en onbekende bedrijven. Voorbeelden van klanten zijn; Mars, Friesland Campina, NXP, Aviko, Lamb Weston en MSD.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar aanpakkers met een actieve houding. Het vak zal geleerd worden van ervaren monteurs die al jarenlang in het vak zitten. Hier zal dus ook voor open gestaan moeten worden. De klussen kunnen in heel Nederland zijn, maar ook daarbuiten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een plek met veel toekomstperspectief en waar je veel mag en kunt leren. Je zult als volwaardig monteur behandeld worden en we verwachten ook dat jij zo snel mogelijk als volwaardig monteur aan de slag kunt gaan. Indien het van beide kanten positief bevalt, is er een mogelijkheid tot een vast contract.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder