Kok

Havezathe Carpe Diem

BBL zelfstandig werkend kok

Wat biedt het bedrijf?

Salaris in overleg ? Geregeld een dag vrij in het weekend ? 4-daagse werkweek mogelijk ? Vaste vrije dagen mogelijk ? Tijden en uren in overleg ? Fooiengeld ? Ruimte voor opleidingsmogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling ? Mogelijkheid verlenging dienstverband na afronding stage ? De ruimte om zelf ideeën uit te werken ? Gewoon een fijne werkplek in een enthousiast team! ?

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder