Kok

't Zusje Doetinchem B.V. 't Zusje is zeer onderscheidend in de markt, zo ook jouw leerplaats.

Het Zusje is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner(tapas) We werken dagelijks op de avond met 7 koks en in de ochtend/ middag met 3 koks. Je start bij ons op de afdeling frituur/ koude voorgerechten en desserts. Vanaf die parties loop je door naar de warme kant en uitgifte. Stap voor stap leer je zo alle 6 de posities bij ons in de keuken. De ochtend start tussen 7.00/08.00 uur met de mise en place voor de middag en de avond. De middag wordt de lunch gedraaid en evt. mise en place voor de avond. Vanaf 17.30 uur start de avond tot en met 22.30 (warm) en 23.00 (dessert). Je krijgt goede begeleiding en ruim de aandacht om jou tot een volwaardig allround kok te maken bij ons.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student heeft de volgende kwalificaties nodig: Resultaat gericht - leergierig zijn - gemotiveerd - communicatief - creatief - goede normen en waarden bij zich hebben.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een leer en werk omgeving waar van je van 7 zelfstandig werkende koks veel kunt bijleren. Doordat de bezetting 97 % is leer je onder druk goed presteren. Kans op een vaste baan in een goed samenwerkend gezellig team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder