Gespecialiseerd kok

Leonardo Hotel Vinkeveen / Amsterdam / EHM Hotel Vinkeveen BV Keuken Stagiair(e) bij The Harbour Club

Als Keuken Stagiaire voel jij je helemaal op je gemak in de keuken en maak jij de lekkerste gerechten voor onze gasten. Het maken van de mise-en-place is een belangrijk onderdeel van de dag, want een goede voorbereiding is het halve werk. Snijden, mengen, passeren en het maken van sauzen; daar draai jij je hand niet voor hem. Jij wordt opgeleid door onze Chef’s en leert over de verschillende parties en de nieuwste kooktechnieken. Bij Leonardo Hotels krijg je de mogelijkheid om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende F&B concepten.

Naar wie zijn wij op zoek?

WIE BEN JIJ? Jij bent op zoek naar een leerplek die aansluit bij jouw BOL-opleiding. Jij hebt een passie voor koken en wilt hier meer over leren. Jij bent een echte team-player, samenwerken doe jij graag! Jij bent leergierig en opzoek naar een uitdaging. Jij bent flexibel beschikbaar en onregelmatig werken vind jij geen probleem. Jij beschikt goede kennis over de Nederlandse en Engelse taal. THE HARBOUR CLUB VINKEVEEN The Harbour Club staat voor ultiem en puur genieten. Een uniek concept met landelijke bekendheid en internationale allure. Een sprankelende sfeer, het ‘top notch gestylde’ interieur en buitengewoon fantastisch eten. Daar zijn we trots op! Bij The Harbour Club ben je aan het juiste adres als je houdt van hoogstaande kookkunsten met oog voor detail, maar wél origineel en een tikkeltje eigenwijs. Op het menu vind je het beste vlees van de Josper grill, vis & seafood, krakend verse oesters en verrukkelijke sushi en sashimi.

Wat biedt het bedrijf?

- Als MBO student ontvang jij een stagevergoeding gebaseerd op €750,- bruto per maand fulltime, die bestaat uit €670,- stagevergoeding en €80,- onkostenvergoeding. Wij hanteren hierbij een uurloon en variabele betalingsperiodes van 4 of 5 weken per keer, volgens het aantal gewerkte dagen en gewerkte uren. Dus de ene maand krijg je wat minder en de andere maand wat meer. - Ben jij opzoek naar een (bij)baan voor tijdens of na jouw studie? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden. - Gek op korting? “See the world” met onze wereldwijde kortingsregeling! - Én geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw Weet Waar je Werkt experience! Startdatum van deze stage is flexibel!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder