Manager / ondernemer horeca

Wander Island Stage ondernemen in de horeca? Groei mee bij Wander Island aan de Vinkeveense Plassen!

Wil jij werken op een unieke locatie aan het water en meebouwen aan een vernieuwend horeca concept? Bij Wander Island bieden we je een fantastische kans om jouw passie voor hospitality en ondernemerschap verder te ontwikkelen! Hier ontdek je hoe je een horecazaak runt van A tot Z. Geen dag is hetzelfde. Je krijgt de kans om alle facetten van ons vak mee te maken: van het voorbereiden van de dienst en het ontvangen van gasten tot het managen van reserveringen, events en het aansturen van het team. Jij speelt een belangrijke rol in het creƫren van de ultieme gastbeleving.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je hebt passie voor hospitality en ondernemerschap. • Je bent leergierig, proactief en staat stevig in je schoenen. • Je wil onze gasten verrassen met persoonlijke service en unieke ervaringen. • Je denkt in oplossingen en vindt het leuk om met een team samen te werken en leiding te nemen waar nodig. • Je bent gedreven om jezelf te blijven verbeteren en staat open voor feedback.

Wat biedt het bedrijf?

• Een jong en enthousiast team waar plezier en professionaliteit centraal staan. • We werken samen aan topbelevingen Ć©n vieren onze successen. • Je krijgt de kans om mee te denken over nieuwe ideeĆ«n, evenementen en bedrijfsvoering. • Een inspirerende leeromgeving op een prachtige locatie aan de Vinkeveense Plassen. • Volop mogelijkheden om je ondernemerschap en management skills in de praktijk te brengen. • Blijf je na je stage graag bij ons? Dan kijken we samen naar doorgroeimogelijkheden binnen ons team! Kortom: dit is jouw kans om te groeien als horeca professional en ondernemer in een dynamische setting. Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu en ontdek wat Wander Island voor jou kan betekenen! Neem contact met ons op via info@wanderisland.nl of solliciteer direct via Stagemarkt!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder