Manager / ondernemer horeca

Flora Batava B.V. STAGE DUTY MANAGEMENT met leuke collega's in een prachtige buitenplaats aan de Vecht.

Als trainee Duty Manager/Guest Relations ben je de ‘duizendpoot’ van het hotel en spring je bij waar nodig. Je ondersteunt de verschillende afdelingshoofden in hun werkzaamheden en bent mede-verantwoordelijk voor de operationele activiteiten en algehele gasttevredenheid in het hotel. Deze functie is hoofdzakelijk een verlengstuk van alle activiteiten rondom de receptie en de focus ligt op het welzijn van de gasten (residential & non-residential gasten) en het creëren van WOW momenten. Je bent daarnaast capabel om te ondersteunen met het reserverings-proces van kamers en meeting & events. Op verzoek springt de Duty Manager bij in het restaurant / theehuis en verzorgt ook rondleidingen voor gasten. Je bent graag op de werkvloer aanwezig en vindt het leuk om collega’s en gasten te helpen. Je streeft ernaar het serviceniveau continue te verbeteren en daarmee de gasttevredenheid. Op verzoek kan help je de Hotel Manager met bepaalde projecten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een enthousiaste en leergierige student, die in het kader van Hotelschool of een Toerisme opleiding een stage van minimaal 3 maanden moet vervullen. Je hebt passie voor boutique hotels en de dynamiek die kleine hotels met zich meebrengen. Je vindt het leuk om gasten een prettig verblijf te bezorgen. Je bent flexibel, energiek en gaat altijd oplossingsgericht te werk. Je bent representatief Je hebt MBO niveau 4 of HBO werk- en denkniveau. Je beheerst naast foutloos Nederlands, ook de Engelse taal en bij voorkeur nog één vreemde taal.

Wat biedt het bedrijf?

- Je krijgt een afwisselende stage binnen een inspirerende en informele werkomgeving, waar je samen met gemotiveerde collega’s streeft naar succes en plezier op de werkvloer. - Je maakt onderdeel uit van het jonge team van een 4* hotel - Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen. Je wordt begeleid door de Assistent Hotel Manager. - Een stagevergoeding van 500 euro per maand. - Een high-tea voor jou en 1 vriend(in) of familielid.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder