Manager / ondernemer horeca

Kompas Loosdrecht Restaurant Kompas in Loosdrecht is een jong, dynamisch en gezellig bedrijf.

Passie voor eten en drinken is het belangrijkste ingrediënt voor deze functie. Jij wordt enthousiast van mooie gerechten en wijnen met een ultieme smaakcombinaties. Samen met je collega’s creëer je een culinaire en verrassende beleving voor iedere gast. Restaurant Kompas in Loosdrecht biedt de student een leerbedrijf waar alle facetten van de horeca voorbij komen. We werken in een gezellig, hecht team waar iedereen gewaardeerd wordt in zijn of haar functie. Doorgroeimogelijkheden in het Kompas of in één van onze collega-bedrijven: restaurants Wilhelminapark, Maeve, Heimat of San Siro behoren tot de mogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor eten en drinken is het belangrijkste ingrediënt voor deze functie. Jij wordt enthousiast van mooie wijnen en ultieme smaakcombinaties. Samen met je collega’s creëer je een culinaire en verrassende beleving voor iedere gast.

Wat biedt het bedrijf?

Kompas in Loosdrecht biedt de student een leerbedrijf waar alle facetten van de horeca voorbij komen. We werken in een gezellig, hecht team. Doorgroeimogelijkheden in het Kompas of in één van onze collega-bedrijven: restaurants Wilhelminapark, Maeve, Heimat of San Siro behoren tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder