Manager / ondernemer horeca

De Tippe Bijzonder leuke leerplaats in een jong team met passie voor Horeca

Je werkdagen bij De Tippe zijn erg variƫrend. Zo ook de tijden, we zijn erg gelukkig met het feit dat wij geen personeels tekort hebben, waardoor extreem lange dagen niet tot nauwelijks voorkomen. We proberen op alle vakgebieden onze lat zo hoog mogelijk te leggen. Als je koffie gaat maken leren wij je om het beste uit een boon te halen, en leggen we je uit welke processen er zich hierbij afspelen. In de keuken maken we alles zelf, mayonaise, we roken onze eigen vis en vlees. En noem zo maar op. Alles wat we serveren moet perfect zijn. We ambiƫren geen sterrenbedrijf te zijn, maar wat we doen moet gewoon perfect zijn in ons segment

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een student/werknemer die net zoveel passie met zich mee kan brengen zoals wij dat ook alle dagen proberen te geven. Je komt te werken in een bijzonder leuk team met jonge en enthousiaste mensen die collegiaal zijn en veel voor elkaar over hebben. En wie weet blijft er een full time functie voor je over na je studie.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden doorgroeimogelijkheden en goede begeleiding.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder