Zelfstandig werkend kok

De Oude Stoep B.V. Leer voor Zelfstandigwerken Kok bij Grand Café de Oude Stoep

Samen aan de hand van jouw leerdoelen gaan we een plan maken! Jij houdt je bezig met het bereiden van gerechten, beheert samen met de chef de keukenvoorraden, vernieuwd en verbetert de dienstverlening en je leert leiding te geven aan het keuken team!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij kan de keuken draaiende houden in ons restaurant! Daarnaast weet je het bereiden van verschillende gerechten. Ook weet je hoe je de werkplaats schoon en net houdt die voldoet aan alle voorschriften. Verder hebben wij een open cultuur en maken we elke dag weer een gezellige boel van!

Wat biedt het bedrijf?

Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland; Je gaat met je collega’s het eiland verkennen op verschillende manieren, met een grote truck met volle snelheid over het strand, met een rib over het water of met een tandem. Één stapje naar buiten en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin; Wat spieren bij kweken naast het werken? Dit kan! Je krijgt korting bij de sportschool op Vlieland! Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren! Super leuke collega’s, die je naar een paar weken gaat zien als een soort van Vlie-familie! Hele toffe team activiteiten gedurende het seizoen

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder