Hotel Cafe Restaurant Zeezicht Enthousiaste stagiair 'Leidinggevende bediening' gezocht!
Een stage op Vlieland is uiterst leerzaam, zeker bij één van de grootste werkgevers van het eiland. Wij zijn een restaurant met 110 zitplaatsen en een groot terras bij de aankomst van de boot. Tijdens jouw stage leren wij jou kennismaken met alle facetten van het horeca-vak. Daarnaast woon je gezellig samen met jouw collega's op één van de personeelslocatie's op het eiland.
Naar wie zijn wij op zoek?
Belangrijk is dat de student sociaal en een echte teamplayer is. Wij werken in een klein, gezellig, jong team. Daarnaast deel je met een aantal collega's ook jouw woonruimte. Een stukje zelfstandigheid is hierin belangrijk. De stage is een ideale voorbereiding op het werk in het buitenland. Je leert op jezelf wonen, maar daarnaast heb jij altijd de mogelijkheid om tijdens jouw vrije dagen even naar huis te gaan.
Wat biedt het bedrijf?
Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland; Je gaat met je collega’s het eiland verkennen op verschillende manieren, met een grote truck met volle snelheid over het strand, met een rib over het water of met een tandem. Één stapje naar buiten en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin; Wat spieren bij kweken naast het werken? Dit kan! Je krijgt korting bij de sportschool op Vlieland! Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren! Super leuke collega’s, die je naar een paar weken gaat zien als een soort van Vlie-familie! Hele toffe team activiteiten gedurende het seizoen
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken