Manager / ondernemer horeca

Westcord Strandhotel Seeduyn Stage Werving en Selectie

’s Ochtends begin je samen met de Werving en Selectie Medewerker aan het schrijven van je takenlijst voor die dag, met een kopje koffie uiteraard. De mailbox en Whatsapp bijwerken zijn de eerste taken. Dan beginnen de eerste afspraken: online sollicitaties, wekelijkse meetings met de managers, belafspraken met kandidaten, het regelen van de inschrijvingen, nieuwe collega’s ophalen van de boot en rondleiden op locatie. Tussendoor een lekkere lunch en dan verder met de dagelijkse taken, het behandelen van de kandidaten. Geen dag is hetzelfde en voor je het weet zit je werkdag er alweer op. Kortom, alles vanaf het eerste contact met de kandidaten tot en met het ontvangst op Vlieland van de nieuwe collega’s regelen wij.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je volgt een relevante gastgerichte MBO/HBO opleiding. • Je zoekt een stage voor minimaal 20 weken (mocht je een kortere stage periode hebben gaat dit in overleg) • Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen! • Jij staat ervoor open om het avontuur op Vlieland aan te gaan! • Dat extra stapje, speciale welkom en persoonlijke aandacht geef jij aan elke kandidaat! • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit. • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.

Wat biedt het bedrijf?

• Groei: Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. • Je krijgt een stagevergoeding, interne kost & inwoning en een op maat gemaakte reiskostenvergoeding. • Huisvesting: Gratis mogelijkheden (alleen op de Waddeneilanden). • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder