Kok

Hotel-Café-Restaurant Solskin kom stage lopen in ons geweldige keuken team met alle verse producten en ingrediënten op de boulevard van Vlissingen

De student zal het voorbereiden van de mise en place leren daarbij ook de gerechten opmaken, bewerken,verzinnen en meegeven aan de gast. De student zal de keuken leren kennen zoals een medewerker.

Naar wie zijn wij op zoek?

de student is stressbestendig, flexibel en houdt zich aan de afspraken die wij met de student maken betrekking tot begintijden, vrije dagen en werkdagen.

Wat biedt het bedrijf?

De student kan groeien tot zelfstandig werkend kok. daarbij zal hij vast in dienst kunnen komen te werken. Wij hebben een klein team wat graag de rust bewaard en gezellig met z'n alle de dag door komen. Wij eten eigenlijk altijd met het hele team tussen half 5 en 5 uur. dit krijg je ook vanuit het bedrijf. alle eten en drinken worden vergoed vanuit ons. eens per jaar hebben wij ook een gezellig personeelsuitje.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder