Manager / ondernemer horeca

De Brabantse Hoeve Werken en leren in een gezellig en vernieuwend all-round horecabedrijf.

Hey! Wil jij werken in een leuk en enthousiast team? In een bedrijf met heel veel mogelijkheden en zeer gevarieerd werk? Met zowel hotelkamers, zakelijke ruimtes, café, terras, trouw&feest-tuin zal elke werkdag anders zijn. Samen stellen we jouw persoonlijke leerdoelen vast en richten we ons op de facetten waar jij graag veel over wil gaan leren. Onderdelen daar van kunnen zijn: Zakelijk: Het doornemen en samenstellen van een zakelijk arrangement met de gast. Uitwerken en uiteindelijk dit arrangement samen met je collega's uitvoeren op de gereserveerde datum. Feesten, partijen en bruiloften: Samen met de (assistent) manager de reservering voorbespreken en personeel inplannen. Tijdens de partij zorg jij er samen met de leidinggevende voor dat deze goed verloopt en geeft verslag aan de manager. Ook het doorspreken met bruidsparen en invullen van de versiering komt aan bod. Maar ook terraswerk, café, lunch, hotel en speciaalbierfestivals komen aan bod!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een student die minstens een maar het liefst meerdere van de volgende interesses of kwaliteiten beschikt: - Oog voor detail, ben op de hoogt van de laatste trouw/feest/festival/menu trends en help ons top of mind te blijven. - Houdt van een speciaalbiertje, wij hebben er 200 in het assortiment. - Zich aan kan passen aan de gast, gezien onze brede doelgroep. - Zijn of haar leidinggevende kwaliteiten wil verrijken. - Snel schakelt en oplossingsgericht denkt. - Een natuurlijke gastheer/vrouw is met een gezellige babbel. - Teamspeler, snel contact legt met collega's - Af en toe een woordje Engels of Duits kan spreken. - Affiniteit heeft met het bedenken van leuke gerechten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een gezellige werkplek in een hecht en jong team van 30 medewerkers. Samen lunchen of naborrelen is vaste prik. Een paar keer per jaar organiseren we een teamuitje en de werktijden zijn zeer gevarieerd (dus niet uitsluitend in de avond). Kans op doorgroeien of vaste aanstelling is altijd aanwezig, dit heb je natuurlijk zelf in de hand. Samen stellen we jouw persoonlijke doelen vast en zullen deze weg ook samen bewandelen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder