Central Park Voorburg Join the club van ons jonge gedreven team!
In een prachtige groene omgeving in Voorburg staat rijksmonument ‘Vreugd en Rust’. Tot oktober 2014 was sterrenstaurant Savelberg hier gevestigd, maar nu vind je op deze mooie locatie Central Park Voorburg. Het restaurant is geheel gerestyled met natuurlijke kleuren en materialen, zoals hout, marmer en leer. De combinatie van deze elementen maken het een tijdloze en sfeervolle plek Het hotel beschikt over 14 luxueuze kamers/suites. Het bedrijf is 7 dagen per week geopend.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar studenten die houden van gastvrijheid. De wens van onze gasten staat bij Central Park centraal. De gast moet zicht thuis voelen.
Wat biedt het bedrijf?
Het team van Central Park is als een familie. Aandacht voor onze gasten en personeelsleden staan hoog op de prioriteitenlijst. Wij doen er alles aan om je een mooie werkplek te bieden in een prachtig bedrijf. Central Park is lid van de internationale keten Relais & Chateaux. Mocht je ambities hebben om na school in het buitenland te gaan werken dan biedt deze keten je legio mogelijkheden en is deze leerplaats een mooie opstap.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken