Leidinggevende bediening

Crazy Piano's Let's go Crazy!

Voor de deur zie je twijfelende mensen om zich heen kijken, jij stapt erop af en weet ze te overtuigen lekker binnen te komen voor een kop koffie. Je weet de gasten aan tafel van A tot Z te bedienen, geeft hen suggesties en hebt in de gaten hoe het met hen gaat en of ze iets nodig hebben. Lege glazen? Dat staat niet in jouw vocabulaire. Je weet routinematig te werken en daarom precies wanneer je de kaart brengt, het bestek neerlegt etc.. Je communiceert goed en duidelijk met collega’s en de keuken, zo weet iedereen hoe het met de gasten is, wel zo makkelijk! Als er ruimte voor is maak je natuurlijk ook een gezellige babbel met de gasten aan tafel en weet ze van alles over de stad of omgeving te vertellen. Een lach is moeilijk van je gezicht te vegen, dat vinden mensen zo leuk aan jou! Heb je de juiste instelling? Dan kunnen we je de rest nog leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent 3 tot 5 werkdagen (18-30 uur) inzetbaar, bent flexibel en hebt geen moeite met onregelmatige werktijden Je bent een teamplayer Je hebt een representatieve uitstraling en houding Je hebt een gastvrije instelling

Wat biedt het bedrijf?

Goede werksfeer in een gezellige omgeving Flexibele werktijden Leuk en divers team Ruimte voor eigen initiatief Mogelijkheid tot training en ontwikkeling

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder