Meewerkend horeca ondernemer

Karsten en Kuiper Super leuke en leerzame stage in Den Haag.

Leuke uitdagende stage voor een echte horecatijger die verantwoordelijkheid durft te nemen. Karsten & Kuiper is een zeer goed lopend catering bedrijf met een goede reputatie, daarnaast is het ook een winkel voor afhaal maaltijden. Tijdens deze stage krijg je veel verschillende locaties te zien waar jij operationeel te werk zal gaan, maar ook zal jij je bezig houden met marketing, planning en administratieve taken om het bedrijf verder te helpen. Hierdoor is het werk altijd erg gevarieerd en krijg je dus ook verschillende taken te doen. Hier werkt een professioneel en gezellig team, die graag hun kennis willen delen met de toekomst van de horeca.

Naar wie zijn wij op zoek?

Student moet verantwoordelijkheid durven te nemen, doorzettingsvermogen, initiatiefrijk, flexibel en enthousiast zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt in een professioneel en gezellig team terecht, die graag hun kennis willen delen met de toekomst van de horeca. Het is een zeer uitdagende stage voor een echte horecatijger die verantwoordelijkheid durft te nemen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder