Zelfstandig werkend kok

Restaurant the River

De student gaat afhankelijk van zijn niveau volwaardig meedraaien in het keukenteam. Onder begeleiding van de chef zal hij/zij stap voor stap groeien binnen het keukenteam. Alle facetten zullen behandeld worden; van mise en place, schoonmaak, lunch en diner meegeven totaan HACCP.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over: * een goede werkmentaliteit * leergierig * kunnen werken in teamverband

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt de student een uitdagende stageplek binnen een jong en dynamich team. Ben jij in staat om samen met je collega's een diner van 200 couverts mee te geven ? Heb jij ambities om door te groeien binnen een organisatie ? Dan ben je bij Restaurant The River aanhet juiste adres !

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder