Meewerkend horeca ondernemer

Lunchroom Ons Genoegen Een stageplaats op een bijzonder sfeervolle authentieke locatie in het hart van Voorhout met serre en binnentuin waar je terecht kunt overdag voor ontbijt, koffie, lunch, high tea/wine/beer een (aangeklede)borrel of een groepsarrangement in de avond.

Je werkt mee aan de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden van onze dag zaak. Ook creëer en bewaak je de sfeer vanuit het gastvrijheidsconcept en sociaal-hygiënisch beleid en benader je op basis hiervan de gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Anderen kunnen motiveren Coördineren Flexibel zijn Gastgerichte werkhouding geven Goede werksfeer bewaken Leiding kunnen geven Overzicht kunnen houden Personeelsmanagement kunnen regelen Stressbestendig zijn Zelfstandig kunnen werken

Wat biedt het bedrijf?

Een stage/werkplek op een bijzonder sfeervolle authentieke locatie in het hart van Voorhout met serre en binnentuin waar je terecht kunt overdag voor ontbijt, koffie, lunch, high tea/wine/beer een (aangeklede)borrel of een groepsarrangement in de avond.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder