Koektails
Ben jij op zoek naar een creatieve werkplek waar vernieuwende desserts worden gemaakt voor vooral Horeca? Solliciteer dan nu en maak deel uit aan t avontuur van een groeiend bedrijf.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student beschikt over gezonde interesse in de processen van het vak patissier. Gaat gaandeweg steeds meer zelfstandig recepturen uitvoeren en meedenken bij de planning en productie. Samen met de eigenaar en een aantal andere medewerkers zorgt hij/zij er voor dat de productie volgens planning uitgeleverd kan worden aan onze klanten.
Wat biedt het bedrijf?
Het leerbedrijf biedt een gezellige werkomgeving binnen een klein team. Elke dag lunch en weekenden vrij. Ruimte om voor de opleiding eventueel recepten uit te proberen en uiteindelijk kans op een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan