Servicemedewerker

SPL de Boschfluiters Enthousiaste pedagogisch medewerker gezocht met een hart voor peuters

Lever jij graag een bijdrage aan de ontwikkeling van peuters? En doe je dit met veel energie en geduld? Kom dan stagelopen bij SPL! Op de peuterspeelzaal help je kinderen groeien door met ze te spelen en spelenderwijs leerzame activiteiten met ze te doen. Ze leren bijvoorbeeld taal en het begin van rekenen, maar ook samen spelen en delen met andere kinderen. De meeste peuterspeelzalen zijn alleen in de ochtend open van 8.30 tot 12.30 uur. De ochtend verloopt meestal volgens een vast ritme van (kring)activiteiten, vrij of begeleid spel (binnen en buiten) en eten en drinken. Zo weten de kinderen goed waar ze aan toe zijn. Je zorgt dat de kinderen zich veilig voelen op de peuterspeelzaal en houdt hun ontwikkeling goed in de gaten. Je hebt regelmatig overleg met je collega’s over hoe het gaat met de kinderen, en wat ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. Ook heb je contact met de ouders/verzorgers tijdens het brengen en halen. Tot slot zijn er nog licht verzorgende taken.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een stagiaire met een hart voor peuters. Die ernaar uitkijkt de kinderen op de groep te leren kennen. En er net als wij voor wil zorgen dat ze gezond en veilig opgroeien, hun talenten ontwikkelen, en op hun vierde verjaardag vrolijk en vol zelfvertrouwen overstappen naar de basisschool. Je bent graag actief bezig, zowel met de kinderen als met je eigen leerproces.

Wat biedt het bedrijf?

Op de peuterspeelzalen van SPL werken kleine, gezellige teams van meestal twee of drie ervaren pedagogisch medewerkers. Een van hen wordt jouw werkbegeleider. Je werkt samen met je collega’s in een veilige en vertrouwde omgeving, waar ruimte is voor vrijheid en eigen invulling. Meedenken, creativiteit en nieuwe ideeën worden gewaardeerd, want net als de kinderen blijven we ons bij SPL graag ontwikkelen. Je collega’s ondersteunen je en kijken met je mee. Ze zien je als professional met talenten en ontwikkelpunten, en geven je de ruimte om te groeien en het beste uit jezelf te halen. Je maakt kennis met het werkveld, doet praktische werkervaring op en ontwikkelt je in je beroep. Bij SPL werk je aan je toekomst!

Wat ga je leren?

  • Is aanspreekpunt voor bezoekers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontvangt bezoekers
  • B1-K1-W2 Draagt bij aan een veilige situatie
  • Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit
  • B1-K2-W1 Assisteert bij de uitvoering van activiteiten
  • B1-K2-W2 Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit
  • B1-K2-W3 Assisteert bij voorraadbeheer
  • B1-K2-W4 Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit
  • B1-K2-W5 In behandeling nemen en registreren van incidenten

lees verder