Kok

Thermen Resorts: Thermen Bussloo B.V. Unieke leerplek in de wellnesskeuken

Ben jij op zoek naar een leerplek in een keuken waar veelal biologisch wordt gekookt en de nadruk ligt op pure smaken, groentes en wellnessfood? Dan hebben wij een leuke leerplek voor jou! Onder leiding van onze Chef-kok zal je hier de fijne kneepjes van het vak leren! Van een uitgebreide lounge met á la carte menu tot een spectaculair live cooking restaurant. Onze gasten (én medewerkers) hebben de keuze uit twee unieke restaurants. Met ieder z’n eigen sfeer en unieke gerechten die prijken op de menukaart. Kies jij voor ons a la carte restaurant? Of zie jij jezelf wel achter onze live cooking keuken staan mét onze Big Green Eggs? Waar je samen met je collega’s pure, bewuste en gezonden gerechten bereidt met veelal lokale streekproducten uit de Hollandse keuken. Eén ding staat centraal in beide keukens; eerlijk is heerlijk! Daarvan zijn wij overtuigd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als onze nieuwe leerling kok heb jij natuurlijk een passie voor koken én goed en gezond eten. En…. - je volgt een BBL of BOL opleiding - je bent service- en gastgericht - je bent flexibel beschikbaar

Wat biedt het bedrijf?

Naast gastgerichtheid en kwaliteit sta jij bovenaan ons lijstje. Daarom… ...vind je bij ons: - een ontspannen leeromgeving; - een sterk familiegevoel; - een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat; - twee luxe (live cooking) keukens om in te werken, met o.a. Big Green Eggs - positieve energie! ...krijg je bij ons: - de ruimte om je privéleven, studie of andere baan te combineren; - de mogelijkheid om vier dagen per week te werken flexibele werkdagen. Je team werkt met wisselende roosters, waardoor je zowel overdag als in de avonduren afwisselend vrij bent; - de kans om jezelf te ontwikkelen. De Quality Wellnessresorts Academy helpt je hierbij; - leuke extra’s, zoals korting op onze producten én gratis naar de sauna.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder