Meewerkend horeca ondernemer

Recreatiepark de Boshoek Gezocht: Leidinggevende Horeca hero in spé!

Werken in vakantiesfeer, dat is werken bij Recreatiepark De Boshoek, een 5-sterren recreatiepark gelegen in Voorthuizen op de prachtige Veluwe. Wat kunnen wij jou leren? * Je werkt actief mee in onze horeca faciliteiten. Wij serveren ontbijt, lunch en diner, hebben een snackbar, bowlingbaan, escape room en ontvangen daggasten van Events op de Veluwe, * Je leert operationeel leiding te geven aan het team (totaal +/- 25 personen), * Je legt verantwoording af aan het Hoofd Horeca en de Manager Levering, * Je verzorgt de mise en place, * Het opnemen en uitserveren van bestellingen, * Je zorgt voor schone en opgeruimde werkruimtes en horeca, * Je leert het juist inplannen van medewerkers tijdens de piekmomenten, * Je neemt reserveringen aan en leert deze in te plannen, * Je leert te openen en sluiten, wat doe je wanneer en hoe maak je de

Naar wie zijn wij op zoek?

* Je bent een horecahero (in spé), die gastvrijheid en service hoog in het vaandel heeft staan, * Je hebt een hands-on mentaliteit, denkt in oplossingen je bewaart het overzicht en de rust, * Je bent een representatieve gastheer/vrouw met liefde voor de horeca en affiniteit met onze doelgroepen, * Daarnaast is het voor jou geen probleem om in de avonden, weekenden, op feestdagen en in de kindervakanties te werken, * En je vindt het leuk om in een klein familiebedrijf te werken welke volop in ontwikkeling is!

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? * Begeleiding door vak-professionals! (of vakidioten;-) * Een stagevergoeding van €500,-- per maand, * Een leerzame, veelzijdige stageplaats op het mooiste recreatiepark van de Veluwe! * Een positieve werksfeer waarin jouw talent gewaardeerd wordt, * Een open bedrijfscultuur met hele leuke (vaste) gasten (en collega’s!). * De mogelijkheid om na je stage bij ons te blijven. * Kortingen op verblijven op onze parken.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder