Meewerkend horeca ondernemer

Oude Ambachten & Speelgoed Museum Afwisselende horeca stage bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum!

Ben jij op zoek naar een stagebedrijf waar je met veel afwisselende werkzaamheden aan de gang gaat? En lijkt het je leuk om bij een klein bedrijf stage te lopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Lees hieronder snel verder wat wij jou te bieden hebben. Als meewerkend horeca ondernemer in onze horeca ga je veel verschillende taken doen. Denk hierbij aan bestellingen opnemen, drankjes uitserveren, snacks en maaltijden bereiden in de keuken, de kassa bedienen, met klanten afrekenen en zorgen voor een nette en gastvrije sfeer! Ook denk je mee bij het inkoop- en voorraadbeleid, zodat er altijd voldoende voorraad is. Tevens denk je mee met de zaalindeling per dag en verdeel je de groepen. Elke dag is anders, en je wordt afwisselend ingedeeld. ’S Ochtens sta je bijvoorbeeld in de keuken en ’s middags sta de achter de bar. Aan het einde van de dag worden de horeca zalen en de keuken weer netjes opgeruimd, zodat je de volgende dag rustig op kunt starten!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die gemotiveerd is om zijn kennis uit te breiden. Ook ben jij gastvrij, ondernemend, stressbestendig en heb je zin in een uitdaging!

Wat biedt het bedrijf?

Het museum biedt je een gezellige werkplek, een leuk team, veel afwisseling, een goede stagebegeleiding en uiteraard staat onze befaamde oma’s soep altijd klaar. Kortom: het museum is een ideale startplek voor je carrière! Deze stage is voor zowel BBL & BOL studenten toegankelijk. Vanaf Amersfoort CS en Apeldoorn CS zijn wij goed bereikbaar via buslijn 102 (halte voor de deur).

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder