The Blueberry Nijkerk Overdag stage lopen in de horeca? Dat kan! Solliciteer voor deze leuke stageplaats bij The Blueberry in Nijkerk
Tijdens je stage als meewerkend horeca ondernemer leer jij, afhankelijk van je leerjaar, alle onderdelen van het bedrijf kennen! Doe je jouw stage in de bediening? Dan begin je bij het begin en leer jij zorgvuldig bedienen, de kassa gebruiken, met dienbladen lopen en de gasten een fijn verblijf te geven. Daarnaast leren we je graag ook alle diverse drankjes maken, zoals onze heerlijke cappuccino's, verse milkshakes en smoothies. Zorgen dat dit allemaal soepel loopt, vraagt een goede en snelle samenwerking met elkaar. Loop je in de keuken stage? Ook dat is mogelijk, leer te timen door de gerechten allemaal op tijd klaar te maken, zorg voor een snelle doorloop van de afwas en beheer de voorraad. 's Middags is het tijd om mooie taartjes te maken voor de volgende dag! Samen met je collega's maak je er een fijne werkdag van.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij enthousiast, vrolijk, initiatiefrijk en snel? Dat zijn de basisvaardigheden die je bij ons nodig hebt!
Wat biedt het bedrijf?
Naast een leuke leerplek in een fijn team, op een mooie locatie in het oude centrum van de stad, vinden we het belangrijk dat je je zo goed mogelijk thuisvoelt in het team, en je ook als stagiaire, de optimale mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen. Heb je zin en ben je bereid aan te pakken, dan ga je met een rugzak vol ervaringen weer verder na je stage! Of blijf je wellicht wel hangen met een leuke baan in het vooruitzicht?
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf