Restaurant `t Herdertje Wij zoeken een horeca student met passie voor het vak, iemand die leergierig is en met een glimlach de avond in gaat!
Als horeca student bij ons werk je mee in alle facetten van het bedrijf en krijg je de kans om echt mee te draaien in het team. Je dienst begint meestal om 13:00 of 15:00, afhankelijk van het aantal uren dat je moet maken, dit stemmen we samen af. In de middag zijn we gesloten voor de lunch maar er is genoeg te doen! Denk hierbij aan: - Bestellingen plaasten of controleren - Voorraad aanvullen - Roosters maken - Kleine klusjes rondom het pand - Andere ondersteunende werkzaamheden Rond 16:30 eten we gezamelijk met het team en om 17:00 starten we met het diner. Tijdens het diner krijg je te maken met verschillende taken, zoals: - Werken achter de bar - Uitlopen van gerechten vanuit de keuken - Serveren van drank - Wijnen toelichten aan tafel - Wijk lopen Al deze onderdelen gaan we jou stap voor stap aanleren, zodat je jezelf kunt ontwikkelen tot een allround horecaprofessional!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar een leergierige student met passie voor het horecavak. Iemand die graag nieuwe dingen leert, openstaat voor feedback en het leuk vindt om in een team te werken. Enthousiasme, betrokkenheid en de wil om jezelf te ontwikkelen vinden we belangrijker dan ervaring.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? - Een leerzame werkplek waar je echt onderdeel bent van het team - Begeleiding op maat voor jouw opleiding door ervaren horeca medewerkers - Ruimte voor schooltaken - Gezellige en gemotiveerde collega's - Betrokkenheid bij het reilen en zeilen van het bedrijf ( denk hierbij aan bestellingen, roosters, voorraad) - Kans om te groeien binnen het team
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten