Grand Café het Meestershuis Ben jij onze nieuwe Meesterlijke Keukenmeester of juf?
Koks die werken in de horeca zijn verantwoordelijk voor het runnen van de keuken en het tijdig bereiden van de maaltijden van de gasten. Een passievol beroep waar vaak onder hoge druk wordt gewerkt en er goed rekening moet worden gehouden met eetwensen (dieet, allergieën enz.), smaak, teamwork en piekmomenten. Bij ons gebeurt dit in een team van 3 Keukenmeesters, die er samen voor zorgen dat er elke dag genoeg ingrediënten voor de maaltijden binnenkomen en ze voorbereid, klaargemaakt en mooi geserveerd worden. Onze Keukenmeesters zorgen ervoor dat Het Meestershuis een succes is... of niet. Het is dus een enorm belangrijke functie! Daarom denken koks vaak mee over wat er op het menu komt en hoe gerechten worden geserveerd. Ze blenden ingrediënten zorgvuldig tot gerechten die de perfecte smaak hebben. Als kok heb je dus hart voor de zaak! Zie jij dat ook voor Je?
Naar wie zijn wij op zoek?
Als student of werknemer beschik je over oog voor details, creativiteit, maar vooral de wil om een belangrijke schakel in ons team te kunnen zijn
Wat biedt het bedrijf?
Kom langs voor kennismakingsgesprek met een kop koffie en we laten jou zien wat werken bij het Meestershuis zo leuk maakt
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan