Kasteel Maurick Leerling Gespecialiseerd Kok
Samen met ons keukenteam draag je bij aan het foodconcept van Kasteel Maurick. Je komt terecht in een jong en gedreven team dat leergierig is. Jouw taken zijn onder andere: - Bereiden, klaarmaken en doorgeven van culinair hoogwaardige gerechten - Ontwikkelen van nieuwe producten - Waarborgen, verbeteren en continueren van kwaliteit - Zorgen voor een schone werkomgeving
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij verwachten van jou, dat je: - opleiding diploma Zelfstandig Werkend Kok niveau 3 of niveau 4 volgt - minimaal 1 jaar ervaring hebt in een gerenommeerd restaurant - passie en ambitie hebt met jouw vak - gevoel voor ambacht hebt - wil blijven ontwikkelen - flexibel inzetbaar bent - gastvrijheid uitstraalt
Wat biedt het bedrijf?
Waarderend leidinggeven, erkenning, een ontzettende speciale werkplek en een werksfeer met een fijn familiegevoel is wat je kunt verwachten wanneer je onderdeel bent van het Kasteel Maurick team. Wij bieden jou naast een leuke stagevergoedingh, goede reiskostenvergoeding, workshops en mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Je komt terecht in een jong en gedreven team die leergierig en altijd gepassioneerd is. We hebben 1x per jaar een 2-daags uitje met het hele team en uiteraard mag de legendarische nieuwjaarsborrel niet ontbreken in dit rijtje.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan