Restaurant CouCou Leerling zelfstandig werkend kok
Vanuit een moderne open keuken bereid jij als zelfstandig werkend kok met jouw collega’s onze mooie gerechten. Tot jouw takenpakket behoren voorbereidende werkzaamheden koude en warme kant(mise en place maken), gerechten koude kant, opruimen, netheid en onderhouden van de HACCP. Jij denkt mee over de kaart en draagt met zorg bij aan het hoge kwaliteitsniveau van de keuken. Jij wil je graag ontwikkelen en hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en een echt horecahart. (Niveau 4)
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder