Marketing & Communication Specialist

Tredos (Online) marketing stage bij Tredos in Waalwijk!

Jouw opdracht bij Tredos Tijdens jouw stageperiode bij Tredos ga jij aan de slag met online marketing in de breedste zin van het woord. Van Social Media campagnes en SEA advertenties, tot het schrijven van SEO content en het ontwerpen van promotiemateriaal. Met jouw kennis en frisse blik op de huidige online marketing mogelijkheden, kom jij op toffe ideeën die gebruikt kunnen worden. De huidige activiteiten analyseer je en daarnaast draag je bij aan verbeteringen. Verder werk je mee aan mooie campagnes (of je bedenkt deze!) en pakt proactief andere taken binnen onze afdeling Marketing op. Kortom, een mooie leerplek met veel ruimte voor initiatief waar jij je geen moment hoeft te vervelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring en skills die je meebrengt Wij zijn van mening dat de belangrijkste skills die je kunt meebrengen, een leergierige instelling en gedreven persoonlijkheid zijn. Onze ervaren collega’s helpen jou om jouw stage- of afstudeeropdracht tot een goed einde te brengen. Uiteraard is een goede basis wel belangrijk om jouw stageopdracht succesvol af te ronden. Dit houdt in dat jij: Vierdejaars MBO/HBO student bent; Communicatief vaardig bent; Initiatiefrijk, creatief en praktisch ingesteld bent; Passie hebt voor Online Marketing.

Wat biedt het bedrijf?

Wat kan Tredos jou bieden? We vinden het fijn als jij je meteen thuis voelt. We starten je stageperiode daarom met een uitgebreide rondleiding en een lunch voor jou. Je leert meteen mensen kennen en zo weet je met welke collega’s je na werktijd leuke dingen kunt ondernemen. We gooien je niet meteen in het diepe, maar zorgen dat je vanaf de eerste werkdag van jouw stage, intensieve begeleiding krijgt, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak. Daarnaast krijg je van ons de vrijheid om zelf mee te denken over de inhoud van je opdracht. Verder vinden we dat hard werken, ook zeker afgewisseld moet worden met plezier. We hebben daarom een gameroom, waar je gedurende de werkdag even kan ontspannen met een game, een wedstrijdje tafeltennis of darten met collega’s. Ook is er iedere vrijdag uiteraard een borrel en organiseren we regelmatig een gezellig bedrijfsuitje. We bieden je ook graag zekerheid bij?Tredos. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding van € 400,- (op fulltime basis).

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder