Office & Management Support Specialist

Key-Factor De leukste Office & Management Support Specialist stageplaats in Waardenburg!

Wil je graag stage lopen als Office & Management Support Specialist bij een leuk en leerzaam bedrijf? Mail dan direct jouw CV en korte motivatie naar Josette! Key-Factor is een dynamisch bedrijf dat op een nieuwe manier office support-diensten verzorgt voor haar klanten. Wij werken vanuit ons kantoor in Waardenburg als secretaresse/office assistent-op-afstand voor verschillende klanten zoals verenigingen, advocaten, paramedici, etc. Na je stage heb je werkervaring opgedaan alsof je bij 10 verschillende bedrijven hebt gewerkt! We helpen je met het leren van agendaplannen, werken in diverse CRM-systemen en het leukste van alles: échte klanten helpen aan de telefoon, mail of via social media. Ook mag je de directeur ondersteunen met administratieve taken zoals inkoop, Office Management en agendabeheer. We bieden jou een goede stagevergoeding, leuke uitjes, op vrijdagmiddag een gezellige kantoorborrel, een lieve kantoorhond en een moderne werkomgeving!

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Office & Management Support Specialist moet je de Nederlandse taal goed beheersen, zowel in woord als geschrift. Verder verwachten we van jou dat je digitaal handig bent en dat je prima kunt werken met Outlook en Word. Je typt vlot en het liefste blind. Wanneer je ervaring hebt met het helpen van klanten, bijvoorbeeld in een bijbaantje, een winkel of in de horeca, is dat mooi meegenomen! Vriendelijkheid en klantgerichtheid vinden we erg belangrijk. Wanneer je zelf graag nog aanvullende taken wil leren, mag je dat zeker aangeven, dan kunnen we kijken of we je dat kunnen aanbieden als verdieping. Denk aan marketingtaken, of juist salesgerichte taken.

Wat biedt het bedrijf?

Werken in een gezellig team met kundige office assistants. Je eigen bureau in een fijn kantoor met computer, telefoon en headset. Veel verschillende taken, onder andere het ondersteunen van de directeur, het is dus nooit saai :-) en tegelijkertijd bieden we je ook een duidelijke structuur in je werkdag. Als je het leuk vindt en tijd hebt, kun je ook vakantiewerk bij ons doen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder