Zelfstandig werkend bakker

Bakkerij Maassen BV Ambachtelijke bakker

Het gaat om de afdeling brood. Hier ben je werkzaam en verricht je alle voorkomende zaken, zoals afwegen van ingrediƫnten, degen draaien, afwegen, opmaken en decoreren en producten afbakken. Daarnaast help je mee met het maken van alle overige producten, zoals worstenbroodjes, saucijzenbroodjes, flappen, koeken, etc., rol je vlaaibodems in en zorg je ervoor dat je werkplek er aan het einde van de dag weer netjes en opgeruimd uitziet. Daarnaast help je mee met de seizoensgebonden producten en werk je af en toe waar nodig bij drukte ook de zaterdagen. Maandagen zijn sowieso altijd vrij, aangezien de bakkerij dan gesloten is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Iemand die aangeeft wat hij wil bereiken, die strubbelingen durft te bespreken en die van aanpakken weet. Er zijn veel mogelijkheden in overleg.

Wat biedt het bedrijf?

Wij werken in een gezellig team, waarbij het winkelteam ook in de broodbakkerij helpt. Samen streven wij naar een mooi en kwalitatief goed product waar we trots op kunnen zijn en waar we onze klanten blij mee kunnen maken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder