Manager / ondernemer horeca

Bourgondie Warmond Stage bij Bourgondie Warmond

Als stagaire bij Bourgondie ben je het visitekaartje van de zaak, jij maakt samen met je collega's de ervaring van onze gasten. Het zit 'm al in de naam, maar bij Bourgondie komen onze gasten om bourgondisch te genieten. Op ieder moment van de dag. Taken en verantwoordelijkheden Onze gasten zijn je eerste prioriteit; je zorgt ervoor dat deze zo goed mogelijk worden geholpen. Dit krijg je voor elkaar doordat gastvrijheid, gezelligheid en de liefde voor lekker eten en drinken door je bloed stroomt. Je creƫert een goede cappuccino, serveert de lekkerste cocktails en daarnaast bereidt je samen met je collega's smakelijke gerechten. Je zal werkzaam zijn aan de voorkant van het restaurant even als de keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb je veel zin om in een nieuwe zaak te werken en samen met collega's er een groot succes van te maken en heb je een passie voor lekker eten en drinken, dan is Bourgondie de juiste stageplaats. We verwachten van jou een pro actieve houding met altijd een lach op je gezicht.

Wat biedt het bedrijf?

- Wij bieden je een leuke en leerzame stageplek - We geven je de mogelijkheid om zowel overdag als in de avond te werken - In de zomer kleur je tijdens je shift bij op ons heerlijke terras - We hebben jaarlijkse teamuitjes en diners op de planning staan - Je ontvangt van ons een mooie stage vergoeding en fooi die we met het team verdelen - Na je shift kun je altijd genieten van wat lekkere drankjes met collega's - We volgen samen de leukste workshops zoals barista-, wijn en biertrainingen. O ja, we proeven ook samen het menu!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder