Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant De Stiftsjuffer Kom en beleef! Maak jij het verschil?

Als student werk je in een kleine maar dynamische omgeving. Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend van 11.00 – 18.00 uur. De overige dagen en tijden zijn wij geopend voor feesten en bijeenkomsten. De Stiftsjuffer ligt op een unieke bijzondere locatie. Daar waar de tijd heeft stilgestaan willen wij de gasten laten genieten van de mooie omgeving en verrassen als het gaat om eten en drinken. Daarnaast is de Stiftsjuffer de locatie voor trouwerijen/feesten en evenementen. Bij ons draait het om beleving. Het net even anders doen. Verrassen. Met veel aandacht voor creativiteit.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij gastvrij, en kun jij het verschil maken dan is werken bij de Stiftsjuffer iets voor jou. Jou creativiteit en inbreng worden zeer gewaardeerd en daar waar kan uitgevoerd. We werken in een klein gezellig team en zijn samen verantwoordelijk voor alle werkzaamheden. Naast restaurant hebben we een landwinkel met leuke woonaccessoires en producten uit te buurt Daarnaast organiseren wij buitenevenementen en thema avonden. De Stiftsjuffer is een groeiende organisatie waar jij deel van uit kunt maken.

Wat biedt het bedrijf?

Spreekt ons restaurant je aan en zie jij jezelf al werken in deze organisatie reageer dan snel. Wij bieden de kans om na/naast je stage te komen werken.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder