Brasserie De Oude Markt Wil jij als aankomend manager of ondernemer nu al je bijdrage leveren aan ons bedrijf?
Als één van onze collega's ga je aan de slag in de bediening: je zet het terras klaar, maakt de kopjes koffie en tapt de glazen bier. Je serveert uit aan gasten, adviseert over de menukaart en rekent af. Op het eind van de dag maak je samen met je collega's alles schoon voor de volgende dag. Je leert hier alles wat je nodig hebt voor een carrière in de horeca! Als toekomstig ondernemer leren we je ook wat voorraadbeheer is, hoe je nieuwe collega's inwerkt en hoe een planning gemaakt moet worden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent een doorzetter, wilt veel leren en straalt enthousiasme uit. Dit blijkt doordat je geen verlegen type bent, veel lacht en je eigen ideeën deelt met ons. Daarnaast heb je oog voor alles wat de gast wil.
Wat biedt het bedrijf?
We zijn een brasserie die al 20 jaar gelegen is op de mooiste plek in Weert. Met een hecht team en veel enthousiasme staan we elke dag klaar voor onze gasten. We werken in wisselende diensten, dus ook overdag en ook niet alle weekenden. Wie weet leidt dit leertraject wel tot een vaste baan bij ons of één van onze zusterbedrijven! Uiteraard profiteer je van de personeelskorting en ga je mee met ons jaarlijks personeelsfeest!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten