Hook20 Leuke stage in laagdrempelige Lunchroom & Cafetaria met aantrekkelijke tijden & stagevergoeding iov!
Bij lunchroom-cafetaria Hook20 zal de student gaan werken in een dynamische en gastgerichte omgeving, waar hij verschillende aspecten van het horecawerk leert kennen. Een werkdag begint meestal met het gereedmaken van de werkruimte. De student gaat aan de slag op de afdelingen bediening en of keuken, waar hij helpt bij het voorbereiden en serveren van gerechten en drankjes.
Naar wie zijn wij op zoek?
Voor een eerste werknemer in de fastservice of een student die zich hierin wil ontwikkelen, zijn er enkele essentile vaardigheden nodig. Deze zijn zowel praktisch als sociaal, gezien het snelle en klantgerichte karakter van de fastservice-sector. Hier zijn enkele belangrijke vaardigheden die nuttig zijn als je ze al hebt, maar hier wordt tevens ook aan gewerkt tijdens de stageperiode. 1. Klantgerichtheid en gastvrijheid 2. Multitasking en efficintie 3. communicatieve vaardigheden 4. teamwork 5. Stressbestendigheid 6. Hygiene en voedselveiligheid 7. Basiskennis producten 8. probleemoplossend vermogen
Wat biedt het bedrijf?
Bij Hook20 krijgt de stagiair de kans om in een dynamische en professionele omgeving praktijkervaring op te doen. De lunchroom-cafetaria biedt een leerzame werkomgeving waar gastvrijheid, kwaliteit en efficintie voorop staan. Dit zijn enkele voordelen en leermogelijkheden die Hook20 te bieden heeft aan de stagiair: 1. Praktijkervaring in een echte horecaomgeving 2. Begeleiding en training 3. Ontwikkeling van essentiele horecavaardigheden 4. Inzicht in klantgericht werken 5. kennismaking met operationele processen 6. Ontwikkeling van verantwoordelijkheidsgevoel 7. Een sociaal en professioneel netwerk Hook20 biedt dus niet alleen een leerplek, maar ook een omgeving waar de stagiair de kans krijgt om zichzelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Dit alles helpt de stagiair een stevige basis te leggen voor een succesvolle carrire in de horeca.
Wat ga je leren?
- Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
- Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2 Verkoopt producten
- B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
- Beheert de voorraad
- B1-K3-W1 Controleert de voorraad
- B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat