Hook20

  • Naam Hook20
  • Leerbedrijf ID 100791400
  • KvK naam Hook20
  • KvK nummer 85610372
  • KvK vestigingsnummer 000051645173
  • Bedrijfsindeling Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
  • Telefoon +31657436293
  • Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
  • Totale capaciteit 6
  • Stage/bbl overeenkomsten -

Organisatieprofiel

  • Omschrijving Lunchroom & Cafetaria Hook20 in Weert, lees hierna: Hook20 is een Lunchroom & Cafetaria dat bekendstaat om haar laagdrempelige kaart & sfeer. In de ochtend wordt er koffie geserveerd, in de middag broodjes, hamburgers, burrito’s & uitsmijters & in de avond wordt er overgeschakeld naar cafetaria met als core business Loaded Fries! Deze worden zowel in het centrum van Weert op het terras geserveerd, alsmede bezorgd in de wijde omgeving. De openingstijden van Hook20 zijn op dinsdag en woensdag van 11:00 – 20:00, donderdag van 11:00 tot 21:00 in verband met de koopavond, vrijdag weer van 11:00 – 20:00. Zaterdag is de weekmarkt in het centrum en is Hook20 extra vroeg geopend van 10:00 – 20:00, zondags enkel open van 16:00 – 20:00 buiten de maandelijkse koopzondagen, dan geopend van 11:00 – 20:00. Maandag is de zaak altijd gesloten. Hook20 ligt midden in het centrum van Weert, daardoor is het wat lastiger bereikbaar met de auto. Er zijn verschillende parkeergelegenheden in de binnenstad, maar er kan helaas niet tot aan de deur gereden worden. Dit zelfde geldt voor de fiets, aangezien het in een fietsvrije zone ligt is het niet mogelijk om tot de deur te fietsen. Hook20 is een laagdrempelige zaak met toegankelijke gerechten. Er werken op dit moment buiten de eigenaar zelf 5 keukenhulpen, 3 bediening en 2 die de keuken draaien. Dit zijn voornamelijk bijbaantjes, de eigenaar is draait het grootste gedeelte zelf. Zomers zijn er 13 terrastafels beschikbaar buiten en binnen gaat het om 6 tafels, het is dus een relatief erg kleine zaak. Er is totaal plek voor 33 personen buiten en 25 personen binnen. Er is bij Hook20 sprake van een totaliteit van ongeveer 40 gerechten waaruit gekozen kan worden variërende van loaded fries tot broodjes tot aan tosti’s en uitsmijters. Deze worden voornamelijk met halffabricaten verwerkt. Als stagiaire zal je werkdag afhankelijk van het aantal uren worden verdeeld over de periode in 3 mogelijkheden: 12:00 – 16:00, 16:00 – 20:00 of mits er meer uren gemaakt dienen te worden van 12:00 – 20:00.
  • Informatie Leren & Werken Het doel van het opleiden van een stagiaire is om zoveel mogelijk nieuwe aanwas te vergen voor de horeca, laten zien dat het vak leuk is om te doen. Natuurlijk hangt er voor de ondernemer ook een economisch belang aan vast om erachter te komen of de stagiaire geprikkeld is om te blijven en er zo een nieuwe kracht werkzaam is binnen het bedrijf. Het doel voor de stagiaire is dat deze leergierig gaat worden, gastvrij gaat handelen en de durf te verkrijgen om op gasten af te stappen en communicatief vaardig te worden, buiten het kennis te laten maken met het horeca vak.

Hook20

  • Naam Hook20
  • Leerbedrijf ID 100791400
  • KvK naam Hook20
  • KvK nummer 85610372

Erkenningen

Sector: Entree

Sector: Horeca en bakkerij

Hook20

  • Naam Hook20
  • Leerbedrijf ID 100791400
  • KvK naam Hook20
  • KvK nummer 85610372

Contactpersonen (1)

Naam Rollen Opleidingen