Restaurant OH30
Bij Restaurant OH30 kom je terecht in een gedreven en jong team. Samen met je collega's sta je klaar om een top service te verlenen aan de gasten. Je start met het klaarzetten van het restaurant (M&P) en verzorgd de lunch en/of het diner voor alle gasten in het restaurant. Wij begeleiden jou in het gehele proces!Bij OH30 kun jij je specialiseren op het gebied van wijn, wijn&spijs, cocktails, productkennis en zelfstandigheid. Ga je met ons de uitdaging aan?
Naar wie zijn wij op zoek?
Behulpzaam, gastvrij, oog voor detail. Je hebt een echte horeca mind-set; Yes we can!
Wat biedt het bedrijf?
Bij OH30 kun jij je specialiseren op het gebied van wijn, wijn&spijs, cocktails, productkennis en zelfstandigheid.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat