Manager / ondernemer horeca

Café Restaurant De Eendracht Weesp B.V. opleiding (eerste) medewerker bediening

De student zal starten met het mee lopen in de zaak. We zijn vanaf 08:00 uur open en sluiten vaak om 00:00. De student zal leren hoe hij of zij achter de bar staat, Een wijk loopt, en daarna zal hij of zij mee lopen met de leidinggevende om het het restaurant en de bar geduurde de dag en de avond aan te sturen. Reserveringen aannemen en placeren. Ook zal de leerling mee genomen worden met de bestellingen en zullen we uitgebreid laten zien hoe wij elke week de cijfers bespreken en kijken hoe we er voor staan. We zullen de leerling indelingen laten maken en mee laten denken hoe we de dag/week inplannen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Functie-eisen: Je hebt positieve energie, je helpt anderen graag, en hard werken met veel plezier zijn voor jou geen vreemde eigenschappen. Je bent stressbestendig. Je bent gastgericht. Communicatief vaardig en sociaal ingesteld. Bovenal heb je een big smile en plezier in het gastencontact. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring. Uitkomsten; Je bent gastvrij naar zowel gast als collega. Je kan ‘upsellen’ zonder de gastvrijheid uit het oog te verliezen. Je communiceert tijdens het werk professioneel met gast, collega en leidinggevende. Je neemt verantwoordelijkheid voor de persoonlijke ontwikkeling

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je de mogelijkheid om te ontplooien in een veelzijdig en dynamisch bedrijf. De Eendracht is onderdeel van Het Horeca Kantoor, een jong, professioneel en hard groeiende hospitality organisatie met meerdere locaties in en rondom Amsterdam. We bieden een werkomgeving waar eigen initiatief beloond wordt met oneindig veel doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder