Assistent bouwen, wonen en onderhoud

R.Hagen BV Word 'bouwen, wonen en onderhoudsassistent van onze HAGEN- tent!!

Rondom onze betoncentrale werken allerlei vakmensen; de betontechnoloog, de laborant en de mengmeester. Al die vakmensen hebben zowel binnen als buiten hun eigen werkzaamheden. Maar om die taken goed uit te voeren, hebben ze de hulp van hun collega’s hard nodig. Jouw hulp welteverstaan! Daarom sta je elke dag graag op om naar je werk te gaan. De vrijheid, het vakmanschap, de techniek, de collega's, de afwisseling… wie wil dat nou niet? Je kunt helpen met onderhoud van de gebouwen, het terrein en de betoncentrale. Je kunt de laborant en de mengmeester assisteren bij het productieproces van de betoncentrale, meekijken hoe er gepland en gecoördineerd wordt. Waar je ook gaat op het Hagen terrein: overal kan je een belangrijke, ondersteunende rol vervullen. Met jouw inspanningen zorg je ervoor dat je collega’s hun werk beter en sneller kunnen doen. Dankbaar werk dus!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bereidt werkopdrachten voor. Je bespreekt jouw uitvoeringsplannen met je collega Je voert eenvoudige klussen daarna zelfstandig uit, zoals schuren, verven, opruimen, reparaties Je assisteert je collega’s bij de uitvoering van hun werk. Je helpt met de afronding en het opruimen.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt je een prettige werkplek waar collega's ontspannen met elkaar omgaan. Bij HAGEN heb je echt de mogelijkheid om je te orienteren op het vervolg van je loopbaan. Tussen de bedrijven door zal je namelijk héél véél opsteken van alle andere zaken die belangrijk zijn in het bedrijfsleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van planning, klantcontact en kwaliteitsmanagement. Door alleen al mee te luisteren groei je en doe je ervaring op!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Video Link

lees verder