Hotel Café Restaurant Nap Een interessante, leerzame stage op het prachtige Terschelling!
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Zie jij het wel zitten om op het mooiste eiland van Nederland te werken? Dan is het tijd om naar Terschelling te komen! Hotel Restaurant Café Nap is gelegen in het bruisende centrum van West-Terschelling op loopafstand van de haven. Hotel Nap is een hotel met 32 kamers. Naast een hotel zijn wij ook een restaurant waar op hoog niveau gekookt wordt. Wij zijn een hardwerkend en gezellig team en wij zoeken jou! Wij zoeken collega’s met passie, ambitie en leergierigheid. Ervaring is geen pre, wij leren het horeca vak graag aan jou! Nap heeft woonruimte op West- Terschelling. Dus dat hoeft geen probleem te zijn! In je vrije tijd biedt Terschelling ten eerste haar prachtige natuur. Bos, duinen en strand in overvloed. Wat is er heerlijker dan op je zonnige vrije dag lekker naar het strand te gaan? Daarnaast heeft Terschelling gezellige kroegen, musea, veel sport mogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld surfen, kiten en mountainbiken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent van nature gastvrij en vind het leuk om onze gasten een bijzonder verblijf te bezorgen. Je kan goed samenwerken in een team van jonge gemotiveerde hotel professionals. Je houdt van gezelligheid, maar weet ook wanneer de focus 100% moet zijn.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een volwaardige plaats in ons team en de mogelijkheid jezelf optimaal te ontwikkelen. Een leuke tijd op het prachtige Terschelling, waar naast een serieuze stage, ook voldoende ruimte is voor gezelligheid en eiland leven. Een vaste baan aan het einde van jouw stage behoort zeker tot de mogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten