Onder de Pannen, Terschelling Creatieve en leergierige kok in opleiding gezocht!
Onze sfeervolle gastrobar ligt aan de rand van het leuke en gezellige dorpje Midsland op Terschelling. Liefde voor de gastronomie, voor goed eten met een smaakvol drankje erbij in een bruisende sfeer: dat is wat gastrobar voor ons betekent n wat wij willen uitdragen met Onder de Pannen. Wij werken het liefst zo veel mogelijk met lokale producten van Terschelling. Alles wordt zelf gemaakt, van A tot Z. Onze menukaart wisselt met de seizoenen mee en buiten de kaart om serveren wij vaak een viergangen tasting menu, mt bijpassende wijnen. Je leert eerst de koude kant onder de knie te krijgen, daarna door naar de warme kant. En wij beschikken over een flinke moestuin, waar je mee naartoe kunt. Heb je interesse of wil je meer info? Neem gerust contact op!
Naar wie zijn wij op zoek?
Naar een creatief, leergierig, respectvol & betrouwbaar persoon
Wat biedt het bedrijf?
Bij Onder de Pannen kom je terecht in een gedreven, fijn & hecht team. Er worden regelmatig leuke (en leerzame) uitjes georganiseerd. Er is ruimte om door te groeien n er is kans op een vaste aanstelling. Wij beschikken over woonruimte, boven het restaurants zijn appartementen en studio's beschikbaar.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan