Manager / ondernemer horeca

ZandZeebar Ben je sociaal, leergierig en gemotiveerd en houdt je van een relaxte strandvibe kom dan bij de ZandZeeBar stage lopen!

De ZandZeeBar streeft ernaar om een stagiair alle mogelijkheden te bieden om te leren. Daarom zijn wij ook heel flexibel in wat de stagiair wil doen en leren. Daarop passen wij ons aan en zorgen we voor een goede samenwerking, zodat de stagiair met voldoening en plezier zijn/haar stage periode behaald. De drukte is bij de Zandzeebar heel erg wisselend. Zoals je kan inschatten is het op een willekeurige donderdagmiddag in maart een totaal andere werkdruk dan een zonnige zomerdag in de zomervakantie. Ook doet de Zandzeebar ieder seizoen meerdere bruiloften, partijen en feesten. Hierdoor is er een leuke afwisseling tussen de dagen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde en leergierige stagiair die ook sociaal is. Werk ervaring in de horeca is niet verplicht zolang je laat zien dat je passie hebt voor de horeca en je je best doet. Wij vinden het belangrijkst om aankomende collega's in de horeca dingen te leren en passie voor de horeca bij te brengen aangezien het een prachtig vak is! Handig om te weten, wij bieden een woonlocatie aan.

Wat biedt het bedrijf?

Een wisselende stageplek inclusief woonlocatie in een jong en energiek team.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder