Huis ter West
Huis ter West is een sfeervol grand café restaurant in Westervoort. 7 dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. In de bediening werken we met een enthousiast team die het vak goed verstaat. Huis ter West is door zijn ligging naast het treinstation in Westervoort gemakkelijk bereikbaar. We zoeken een enthousiaste student die veel wilt leren in een gezellig team.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent een schakel in de keten. Het kunnen samenwerken in een groep is zeer belangrijk. Ook flexibiliteit is essentieel. Laat zien dat jij je snel aanpast aan veranderende werktijden, taken en verantwoordelijkheden. Daarnaast heb je oog voor detail, ben je gemakkelijk in omgang en kun je op de juiste manier communiceren met de gasten.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een goede begeleiding en je werkt bij Huis ter West in een gezellig team. Bij Huis ter West leer je van A tot Z alles voor zowel de lunch als het diner. Daarnaast hebben we in de weekenden ook veel gasten voor een borrel of zo nu en dan een feestje wat het werk extra leuk maakt. Uiteraard kan het zo zijn dat wanneer we zien dat je plezier hebt in je werk en we de juiste "klik" hebben je na je stage bij Huis ter West kan komen werken.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf