Leidinggevende bakkerij

Warme Bakker Koenen B.V.

In onze moderne bakkerij leer je alle vaardigheden om een volwaardig bakker te worden. Sinds 1869 maken wij dagelijks verse brood producten voor onze winkels. Met 9 eigen winkels en een ruime kring aan klanten zijn wij een toonaangevende bakker in omstreken. Als leerling bakker ben je dagelijks bezig met het dagvers produceren van ambachtelijk brood van Bakkerij Koenen. De nachtwerkzaamheden bestaan uit het produceren van dagverse brood en (brood)banket soorten, schoonmaken van werkplek, afbakken en sorteren van broden. Daarnaast werk je met de modernste machines en wordt je opgeleid tot een ervaren broodbakker(ster) door een professioneel en gedreven bakkersteam.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het maken van brood en banket is echt jouw passie. Je bent stressbestendig en houdt van uitdagingen want werken bij Bakkerij Koenen zal geen dag hetzelfde zijn. Je bent gedreven, zelfstandig en creatief. Want het meedenken aan vernieuwende producten wordt bij ons enorm gewaardeerd

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
  • Voert leidinggevende taken uit
  • P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Begroot financiën
  • P3-K3-W4 Beheert financiën
  • P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder