Zelfstandig werkend kok

Restaurant Brasserie Klein Zwitserland De kneepjes van het vak leren?

Al 30 jaar zit dit gezellige restaurant met 40 zitplaatsen binnen en 50 buiten op het terras, aan het Julianaplein in het centrum. Wij werken nog a la minute met het diner, geen voorgegaarde producten. Ook soepen en sauzen, koekjes enz.. zijn huisgemaakt. dus nog echt koken, braden en snijden enz.. Je werkt in de open keuken met de kok’s, daardoor is er veel contact met gasten en bediening. We hebben een gezellig groepje collega’s met passie en liefde voor hun werk. De keuken/spoel keuken zijn recentelijk vernieuwd, ook onze Rational oven is vervangen door een nieuw exemplaar. Wij hebben totaal 4 leermeesters op de werkvloer, dus er is voldoende kennis in huis. Onze gasten zijn veel “Duitse” toeristen, werkmensen van de Tatasteel, dorpsbewoners en veel mensen uit Amsterdam enz. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde BBL m/v met inzet, humor en liefde voor het vak. Voor 4 of 5 dagen per week, werktijden in overleg. De bus 78 stopt voor de deur. Bel je voor info??

Naar wie zijn wij op zoek?

Een gezellige persoonlijkheid die graag wil koken en het vak wil leren. Man of vrouw maakt ons echt niet uit.

Wat biedt het bedrijf?

Alles is bespreekbaar!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder