Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Cafe Restaurant de Engel Wil je leerling zijn in het gezelligste stadje van Nederland? Solliciteer dan bij de Engel in wijk bij duurstede! www.engelrestaurant.nl

De student draait naar niveau mee in de dagelijkse werkzaamheden van ons goed georganiseerde en gezellige café restaurant. Werkzaamheden bestaan uit Mise en place, bedieningstaken, lunch en a la carte, In overleg worden er leermomenten gepland om de praktijkopdrachten te kunnen uitvoeren. Veel van deze taken zullen ook tijdens reguliere werkzaamheden veelvoudig voorbij komen. Werkdagen starten om 9.00 u, om 11.00 u, om 12.00 u, om 13.00 u, 17:00u of om 17.30u. Iedereen krijgt een half uur pauze met maaltijd per dag. Leerlingen zullen wisselend 3 of 4 dagen per week werken om het aantal werkuren netjes in balans te houden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gezelligheid is belangrijk voor een goede werksfeer, motivatie en inzet zijn de basis. We helpen elkaar verder en zijn als team een geoliede machine.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Als de leerling zich op zijn plek voelt, er een wederzijdse klik is, dan zijn er zeker doorgroeimogelijkheden. Zoals verlenging van de leerperiode of een vaste aanstelling na diplomering. De sfeer onder het personeel is hecht en gezellig.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder