Zelfstandig werkend kok

Brasserie Pand 147

Ons bedrijf is van maandag tm zaterdag geopend van 11.00 tm 22.00. in onze brasserie hebben lunch, borrel en diner. Wij werken zoveel mogelijk met verse ingredienten . en maken zoveel mogelijk zelf, daarom kunnen we onze kwaliteit waarborgen. Samen met je leermeester kun je al je leerdoelen behalen. Als leerling ben je een belangrijk onderdeel van ons team en mag je alle taken mee uitvoeren en er is ruimte voor eigen inbreng.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring is geen pre. Ben je leergierig en heb je interesse in het koksvak dan ben je bij ons juiste adres.

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een jong hecht team. Je kunt hier van kok tot leidinggevende keuken terecht en zullen er alles aandoen om je zoveel mogelijk bij te brengen. Doorgroei mogelijkheden en vaste aanstelling zit er zeker in.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder