Meewerkend horeca ondernemer

Bistro de Bock Kom werken in het kleinschalige team van Bistro de Bock - wij zijn op zoek naar leerlingen en stagiaires 2024-2025

Als leerling of stagiaire bij Bistro de Bock leer je de fijne kneepjes van het vak door mee te werken op de vloer. We nemen je mee in de dagelijkse processen. Afhankelijk van jouw niveau leren we jou ook hoe de processen buiten de werkvloer verlopen. Je komt werken in een hecht team. Jij bent dol op eten en drinken en wilt hier graag nog meer over leren. Jij houdt van werken in een bruisend restaurant en stelt kwaliteit en service voorop, ook als het druk is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij houdt van werken in een vast team. Je houdt van structuur en vastigheid. Je bent nieuwsgierig, open en eerlijk en stelt kwaliteit voorop. Je bent relaxt en de gasten voelen zich op hun gemak bij jou.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Bistro de Bock vinden wij het belangrijk dat jij jezelf bent en jouw eigen identiteit en karakter mag floreren op de vloer. We hebben een vast en hecht team waar vriendschappen voor het leven uit voortkomen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uit te wijken naar ons andere restaurant, Bistronoom. Bij Bistro de Bock werken we in een klein team, waardoor je veel diverse taken kan uitvoeren.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder